Under the bridge

Goder afton!

Måndagar må vara det värsta jag vet, men de var mycket bättre förr i tiden. Jag vet inte ritkigt varför men jag tror att anledningen är Engelska C. Men för att muntra upp oss själva har jag och Martin insett att våran lärare är mycket lik en pokémon. En viss Onix. Haha, jag vet inte om det är natthumor eller om det verkligen stämmer men det avr längesedan jag skrattade så mycket! <3


Han är så söt så man får hål i tänderna!

Fick även checkat in nya systrar o bönor med André och co idag och där var ju rätt så fint och antikt. Vi fick även planerat lite inför helgens händelser vilket uppskattades!
För övrigt så är jag väldigt trött och hungrig, vilket aldrig brukar vara en bra kombination. Så jag tror jag ska gå ner och äta tekakor och somna i sängen men smulor på magen!

"The most beautiful experience we can have is the mysterious"
     -Albert EinsteinSöndag

Klockan är nu 00.26 och jag kan inte somna, vilket är rätt ohärligt eftersom jag vill sova! Hur svårt ska det avra egentligen? Men man vill så mycket men man får ingenting. Egentligen så är man sjukt bortskämd och knäpp som stör sig över sådana här problem när det finns barn i Afrika som knappt får mat elelr få gå i skolan. Fast o andra sidan så slipper de skolmaten vilket de gott kan vara lyckliga över! =) Såg på ett program för någon månad sen när de hade undersökt skolmaten och där kom de fram till att KATTMAT innehåller mer vitaminer, proteiner och nyttigheter än skolmaten.
Och enligt mig själv så är all nyttig mat äcklig. Så hur går det hela ihop? ska skolmaten både vara ONYTTIG och ÄCKLIG!? det kunde åtminstone varit något av det. . . .

Denna helgen har varit ganska händelsefattig. Helgens stora händelse skulle bli att jag äntligen skulle få se Metallica i stockholm, men så blev det inte pg.a ändrade planer som ledde till betydligt dyrare resealtenativ. Så jag har suttit hemma och mest surat hela helgen och inte gjort något vettigt alls! Förutom att städa rummet då, men det anser jag inte som något vettigt^^ men för att återgå till det viktiga så fick jag höra för ett par timmar sedan att Metallica STÄLLDE IN FÖRESTÄLLNINGEN för att James (sångaren) blev sjuk. Så de kommer kanske att spela i MAJ NÅGONGÅNG.
Så nu är jag glad igen och jag kan inte förstå vilken fasansfull tur jag har haft!Snart <3Och imorgon ska jag ha The dark lord Staffan direkt på morgonen i två timmar. Men dagen kommer avslutas på ett bra sätt med en fika med både André och Viktor på Systrar och bönor. Och ja, MÄN kan faktiskt också vara där inne!

"Imagination is more important than knowledge"
 - Albert Einstein

The return of the king / Festelicious

Till att börja med så kanske jag ska be om ursäkt för min slöhet, men det här med blogg är kanske inte min grej. Jag är ju ingen direkt blodinbella som skriver onödiga bloggar varje dag utan snarare en fett-mange som aldrig skriver.

Men nu ska vi inte vara så negativa!

Igår var det 100 dagars firande på Böst och det var ju för att man ska summera det med ett häpnandsväckande ord: STÖRT-SKÖNT! Först var det förstfest hos Matilda och sedan bar det av till Böst doch där var svinskoj. Massa trevligt folk och god dricka och en del dans. Dom hade hyrt in ett coverband som spelade låtar och de hade tillochmed "livvakter" åt detta band, men vad gjorde de för nytta när vissa ändå trampade på Mixerbordet?;)
Trots gårdagens roligheter vaknade man imorse och mådde sådär bra. Känslan att vakna upp med huvudvärk och känna oset av ens fyllefisar man släppt hela natten är ohärligt och kan få den hårdaste personen att tycka att situationen känns störtlöjlig.
Annars vill jag tacka alla för en trevlig kväll:) Speciellt festelicious gänget!

Dagens besvikelse var dock inte att både rstbiffen var slut och att min katt var på ett ovanligt allvarligt "cp-humör" i morse, utan det faktum att jag trots allt inte kunde gå o se Metallica i stockholm denna helgen. P.g.a sjukdom och ingenstans att sova, och kostnader för resa dit, tillbaka och boende så sket det sig. Känns väldigt tråkigt med tanke på hur mycket jag sett fram emot detta! men förhoppningsvis kommer det fler tåg och en dag ska jag se dom, jag abra måste se dom live!

Just nu ser jag mest fram emot Sweden rock och tisdagens estetlektion. Känslan av att spela "enter sandman" och "robin hood låten" med niklas var oslagbar och nästa gång hoppas jag blir lika kul!

Just det.... igår insåg jag att det är sjukt nära tills vi tar studenten! Egentligen borde jag vara glad över detta men jag är nog inte det. Nu trivs man så bra i klassen och det känns trist att skiljas från den. Dessutom så måste jag ansöka till univesitetet VÄLDIGT SNART och jag har ännu inte bestämt mig för vad jag ska studera.

  • Statsvetenskap
  • Pedagogik
  • Lärare
  • Historiker
  • Sociologi
Det är dessa jag väljer mellan men jag kan inte bestämma mig.
Jag tror jag ska fundera över detta medan jag ska njuta av en nyöppnad pollypåse och min nyinköpta bok jag hittade på bokrean!
RSS 2.0